+46 702 55 01 11 info@byggportservice.se

Kvalitet

Kvalitet & miljö är vårt främsta fokus. Våra profiler köper vi från en av Europas största tillverkare, GEALAN. Glaskassetterna är också de av högsta kvalitet och de levereras av AILE GROUP. Beslag, lås och handtag är en annan mycket viktig del av ett bra fönster. Det gör fönstren säkra mot inbrott och skadegörelse. Vi har valt WINKHAUS som leverantör av de här delarna. Att välja de bästa tillverkarna av olika delar för att sedan sätta allt samman till en optimerad enhet är inte alltid en självklar framgång. Vi har lagt mycket möda på att få de delar vi använder i vår produktion att inte bara fungera tillsammans, utan varit noga med att varje beståndsdel ska bidra till våra produkters fulländning. Resultatet ska bli större än summan av dess beståndsdelar. Det har vi lyckats med. Våra fönster är det bästa vi kan åstadkomma med all vår kunskap och erfarenhet. Vi är stolta över våra produkter.

Miljöpolicy

Vårt miljötänk är viktigt i vår produktion och vår produktutveckling. Vårt mål är att bidra till en bättre miljö en liten bit i taget med allt vi gör. När du väljer Säfflefönster som leverantör har du valt klimatsmarta produkter som håller i många år. Du får inte bara de omedelbara ekonomiska fördelar det innebär att köpa våra prisvärda produkter utan bidrar också till en hållbar utveckling.

Om oss

Vi är ett lokalt bygg relaterat företag baserat i Umeå som tillverkar atte-fallshus, friggebodar och garageförråd m.m. Tillsammans med våra sammarbetspartner utfärdar vi även bland annat garageports montering och stugmontering.

Kontaktuppgifter

Tel: +46 702 55 01 11
E-post: info@byggportservice.se

Bygg & Portservice Sverige AB
Överboda 60
905 88 Umeå, Sverige

Övrigt

Producerad av CC Mediakonsult AB