+46 702 55 01 11 info@byggportservice.se

Fönsterprofiler från Gealan

Fönsterprofiler från Gealan, som vi använder i vår tillverkning, låter oss producera olika modeller av fönster och dörrar av hög kvalitet och bra ergonomi. Vi ger garanti på profiler upp till 30 år. Högkvalitativa tillbehör från den tyska producenten WinkHaus Active Pilot ger inbrottssäkerhetsklass 2, vilket motsvarar SP-provningskrav och detta garanterar också tillförlitlig funktion i många år. Vi lämnar 10 års garanti på alla tillbehör.

Besök GEALANS webbplats:

IQ Fördelar av S 8000 IQ

Tidstestade profilsystemet GEALAN S 8000 tillgodoser brukares behov. Tack vare en bredd stålarmeringsprofil är det möjligt att göra väldigt tåliga fönster- och dörrkonstruktioner.

  • Två tätningar är tätt tryckta mot insidan och utsidan runt hela fönsterbåges omkrets och tillhandahåller hermetisk fönster.
  • 6 inre kamrar i ramprofilen och skjutfönster och monteringsbredd på 74 mm på profilen säkerställer mycket god prestanda för värme- och ljudisolering.
  • Bredd stålarmeringsprofil i inre kammar av fönsterprofil ger fönsterkonstruktionens stabilitet.
  • Treglas-isolerruta 46 mm tjock och vid bruk av glastekniken STV® – även treglas-isolerruta upp till 48 mm tjock.
  • Olika former av glasningslister – avrundade eller med vinkel på lutning ger en unik identitet på dina fönster.

Fördelar av S 9000

I det nya profilsystemet Gealan S 9000 kombineras fördelar av mellan- och yttreliggande tätning. Fönster som tillverkat av detta profilersystem uppfyller kraven på energieffektiva fönster

  • Treglas-isolerglas. Det tredje isolerglas förbättrar prestada för värme- och ljudisolering, skyddar fönsterbeslaget mot fukt och miljö.
  • 6 inre kamrar i ramprofilen och skjutfönster och monteringsbredd på 82,5 mm på profilen säkerställer mycket god prestanda för värme- och ljudisolering.
  • Bredd stålarmeringsprofil i inre huvudkammar av fönsterprofil ger fönsterkonstruktionens stabilitet.
  • Treglas-isolerruta 52 mm tjock och vid bruk av glastekniken STV® – även treglas-isolerruta upp till 54 mm tjock.
  • Större fördjupning upp till 26 mm inne i fönsterruta som skyddar de kallaste zoner av isolerruta mot direkt kontakt med miljön och förbättrar de termiska prestanda hos fönstret

Nordline fönsterprofil

Nordline är en serie som är framtagen speciellt för husägare i Norden. Serien har en klassisk Nordisk design med öppning nedåt-utåt och kan låsas i olika vädringspositioner. 70% av Nordens husägare väljer denna typ av fönster.

Vi började tillverka Nordline serien hösten 2017 och det har visat sig att serien är tilltalande för oss i Sverige och vårt klimat. Nordline är ett ypperligt val för en klassisk Svensk villa och trots att Nordline har en PVC-profil så har produkten en känsla och estetik som ett fönster med träprofil. Med Nordline har du alltså en produkt som passar bra i ditt hus samtidigt som det håller mycket hög kvalitet, har lågt underhåll och lång livslängd, detta till ett oslagbart pris.

Om oss

Vi är ett lokalt bygg relaterat företag baserat i Umeå som tillverkar atte-fallshus, friggebodar och garageförråd m.m. Tillsammans med våra sammarbetspartner utfärdar vi även bland annat garageports montering och stugmontering.

Kontaktuppgifter

Tel: +46 702 55 01 11
E-post: info@byggportservice.se

Bygg & Portservice Sverige AB
Överboda 60
905 88 Umeå, Sverige

Övrigt

Producerad av CC Mediakonsult AB