+46 702 55 01 11 info@byggportservice.se

Garageportar – KROKOM40 och KROKOM60

Att välja ny garageport till ditt villagarage är något du bara vill göra en gång. Om du väljer rätt från början borgar det för säkerheten för dig, din familj och för miljön.

Vår största drivkraft är att du ska få bra isolering till varje pris, vilket har gett oss många nöjda kunder. Därför har vi valt att sälja välisolerade garageportar som utvecklas och tillverkas i Krokom, Jämtland i samma lokaler som deras tunga industriportar. Många delar är gemensamma.

Om du har varmgarage bör du montera en port med tjockare isolering än 40 mm. Få delar av garaget är så enkla att uppgradera som garageporten.  Den låga extra kostnaden för en välisolerad garageport är försvarbar eftersom du bara betalar porten en gång, till skillnad mot uppvärmningen av garaget som ska betalas varje månad. Dessutom har det visat sig vara lättare att göra inbrott genom en tunn port av tveksamt ursprung än en tjock kvalitetsport.

Ring oss idag så ger vi dig ett pris på garageportar i standard- eller specialstorlekar.

Om oss

Vi är ett lokalt byggföretag baserat i Umeå. Vi är återförsäljare av portar från Prido, Krokom samt Wiśniowski. Vi installerar och monterar i Umeå med omnejd.

Företagsuppgifter och kontakt

Tel:
+46 702 55 01 11

E-post:
info@byggportservice.se
Org-nummer:
559251-7063
Adress:
Överboda 60 | 905 88 Umeå, Sverige