+46 702 55 01 11 info@byggportservice.se

Garageportar – KROKOM40 och KROKOM60

Att välja ny garageport till ditt villagarage är något du bara vill göra en gång. Om du väljer rätt från början borgar det för säkerheten för dig, din familj och för miljön.

Vår största drivkraft är att du ska få bra isolering till varje pris, vilket har gett oss många nöjda kunder. Därför har vi valt att sälja välisolerade garageportar som utvecklas och tillverkas i Krokom, Jämtland i samma lokaler som deras tunga industriportar. Många delar är gemensamma.

Om du har varmgarage bör du montera en port med tjockare isolering än 40 mm. Få delar av garaget är så enkla att uppgradera som garageporten.  Den låga extra kostnaden för en välisolerad garageport är försvarbar eftersom du bara betalar porten en gång, till skillnad mot uppvärmningen av garaget som ska betalas varje månad. Dessutom har det visat sig vara lättare att göra inbrott genom en tunn port av tveksamt ursprung än en tjock kvalitetsport.

Ring oss idag så ger vi dig ett pris på garageportar i standard- eller specialstorlekar.

Om oss

Vi är ett lokalt bygg relaterat företag baserat i Umeå som tillverkar atte-fallshus, friggebodar och garageförråd m.m. Tillsammans med våra sammarbetspartner utfärdar vi även bland annat garageports montering och stugmontering.

Kontaktuppgifter

Tel: +46 702 55 01 11
E-post: info@byggportservice.se

Bygg & Portservice Sverige AB
Överboda 60
905 88 Umeå, Sverige

Övrigt

Producerad av CC Mediakonsult AB