+46 702 55 01 11 info@byggportservice.se

Wisniowski Garageportar

Anpassa din Wisniowski™ garageport till marknadens mest konkurrenskraftiga priser! Vi erbjuder modellerna SNP och UniPro. SNP är bäst för mindre portar och UniPro för något större. Gör enkelt de val som lämpar sig bäst för just dig. Notera att detta är en beställningsvara och leveranstiden är för tillfället 4-8 veckor in till vårt lager, för aktuell status på din order kontakta oss.

Pris
För att kunna ge er ett sånt rättvist pris som möjligt ber vi er kontakta oss för offert!

Beskrivning

Alla portar från Bygg & Portservice är väl isolerade och anpassade för det nordiska klimatet vi lever i. Våra portar består av högkvalitativt PU-skum (40mm) och stålplåt. Portarna har ett lågt u-värde på 1,0 w/m²k, så att ha värme i garaget är inga problem. Alla metalldetaljer är varmgalvaniserade för bästa bestånd över tid. Övertill, nedertill och på båda sidor är det tjocka gummilister för bästa tätning. Insidan av panelerna är alltid Woodgrain-struktur och lackade i RAL 9002 oavsett utförande på utsidan.

Motorn är lätt att installera och det medföljer 2 st fjärrkontroller. Vill man ha fler fjärrkontroller är det lätt att programmera in ytterligare önskat antal kontroller. För bästa trygghet så är alla våra portar utrustade med fallsäkring samt fingerklämskydd. Det är viktigt att alla i familjen känner sig trygga i portens närhet. Hjulen som löper i skenorna är gjorda av slitstarkt nylon och bra kullager. Dessa hjul är gjorda för att fungera bra, år efter år. I en del av våra portar erbjuder vi fönster, kontakta alltid säljare för offert.

Ytterligare information

Varumärke: Wisniowski™

Modell: SNP eller UniPro baserat på dina val

Motor: MOTO

Minsta takhöjd: På SNP modellen +120 mm och på UniPro modellen +200 mm eller +140 mm

Isolering: 40 mm PU-skum med lågt u-värde på 1,0 w/m²k

Rostskydd: All metall är varmgalvaniserad

Tätning: Tjocka gummilister runt hela porten

Installation: Lättmonterad

Säkerhet: Fallsäkring/fjäderbrottssäkring

Löphjul: Kullagrade löphjul i nylon

Certifiering: CE-märkt

Montering

För en lyckad montering av din garageport är det viktigt att tillräckliga ytor finns tillgängliga i ditt garage. Normalt krävs 100 mm utrymme mellan portöppningen och garagets innervägg på vardera sida samt 120, 140 eller 200 mm mellan portöppningens överkant och garagets innertak (beroende på portstorlek). För en optimal montering skall porthålet (BxH) vara lika stort som porten du beställer.

Om det nödvändiga utrymmet saknas behöver du anpassa portöppningen så att porten får plats. Tänk även på att det måste finnas utrymme uppåt längs hela portens längd i öppet läge. Lampor eller lysrörsarmaturer kan vara i vägen.

Det måste finnas en tillräckligt stadig karm eller liknande att fästa portens L-skenor i. Ovanför portöppningen måste motorskena och ibland även torsionsfjädrar kunna fästas ordentligt, beroende på portstorlek. I taket måste fästpunkter finnas för de horisontella skenorna och motorskenan, endast gipsskivor är inte tillräckligt starkt att fästa i. Det bör även finnas ett jordat 230 V-uttag i närheten av motorn (ca 1 m). Om det saknas går det såklart att använda skarvsladd istället.

Nerladdningsbara filer:

Om oss

Vi är ett lokalt byggföretag baserat i Umeå. Vi är återförsäljare av portar från Prido, Krokom samt Wiśniowski. Vi installerar och monterar i Umeå med omnejd.

Företagsuppgifter och kontakt

Tel:
+46 702 55 01 11

E-post:
info@byggportservice.se
Org-nummer:
559251-7063
Adress:
Överboda 60 | 905 88 Umeå, Sverige